Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Forum Marinum: Merimonsterit -näyttelyn yleisöavajaiset

17.2. klo 10:00 - 18:00

Kolmimastoparkki Sigyn, Forum Marinum. Valokuvaaja Heikki Laurila

Lähde seikkailulliselle merimatkalle Turkuun, Forum Marinumiin! Eteläisen Suomen talviloman avajaisviikonloppuna, lauantaina 17.2. vietetään Merimonsterit -näyttelyn avajaisia. Perheille suunnatussa seikkailullisessa näyttelyssä historiallinen tieto, mystinen meri ja mielikuvitukselliset merihirviöt kohtaavat. Suomen Kansallismuseon tuottama näyttely on aiemmin nähty Suomen Merimuseossa, Kotkassa.

Avajaisohjelmaa on tarjolla Kruununmakasiinissa klo 10–18. Tarjolla on Muusa-Meduusan naamiopaja, joka pyörii non-stopina koko avajaispäivän. Lisäksi päivään sisältyvät hirviöaiheiset musiikkipläjäykset klo 11 ja 13.

Saatavilla on myös noin 20 minuutin mittaisia johdatuksia näyttelyyn, joissa kävijät pääsevät oppaan johdolla sukeltamaan aikaan, jolloin merien uskottiin kuhisevan toinen toistaan kammottavampia monstereita. Kierrokset alkaen:
klo 10.30
klo 12.30
klo 14.30
klo 15.30

Musiikkiesitykset, naamiopaja ja johdatukset näyttelyyn sisältyvät näyttelylipun hintaan (14 / 9 / 5 €) Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Museokortilla maksutta.

Lue lisää näyttelyn yleisöavajaisista: https://www.forum-marinum.fi/fi/tapahtumat/merimonsterit-yleisoavajaiset/

Tapahtuma on osa Trafiikki-museoiden teemavuoden ohjelmaa. Liikenne-, viestintä- ja teknologian museoverkosto juhlistaa jäsenmuseoissaan Kulttuuriympäristöpäivien teemavuotta: Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot tarjoamalla monipuolista ohjelmaa läpi vuoden.

Järjestäjä

Forum Marinum

Muut

Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Forum Marinum
Linnankatu 72, 20100 Turku