Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talviloma Ilmailumuseolla

19.2. - 25.2.

Kuva: Volmar Laurilan kokoelma / Suomen Ilmailumuseo

Talvilomaohjelmaa Ilmailumuseolla

Talvilomaviikolla 19.-25.2. olemme poikkeuksellisesti avoinna myös maanantaina.

Museon opastukset saavat ajatukset lentämään. Maanantaista perjantaihin klo 13 luvassa on kylmää kyytiä, kun Suksilla vai ilman? -teemaopastuksilla tutustutaan lentämiseen talviolosuhteissa. Miten lentäjät pukeutuivat pakkassäällä avo-ohjaamojen aikakaudella ja kuinka monet sukset näyttelystämme voikaan bongata? Omatoimimatkailijoille on tarjolla askarteluja ja Siivekäs suunnistus -tehtäväopastus.

Kahvila Yläpilvestä laskiaispullia ja muita herkkuja! Tarjouscomboina kuuma juoma ja pulla tai pillimehu ja pizzapala 5 €.

Museon vapaasti yleisökäytössä olevalla Draken-simulaattorilla perheen pienemmätkin voivat kokeilla itse lentämistä. Museon erikoisuus ovat lentokonesimulaattorit (Messerschmitt, Airbus ja Boeing), joiden puikoissa isommat lentäjät voivat kokea mitä aidoimman lentoelämyksen – varaus tulee kuitenkin tehdä hyvissä ajoin ja pituussuositus on koneen mallista riippuen 140-150 cm (ikäsuositus 10+, hinnat alk. 89 €)

Suosittelemme päivän päätteeksi nojatuolimatkailua Ilmailumuseon Finna-kokoelman parissa: https://ilmailumuseo.finna.fi/

Tapahtuma on osa Trafiikki-museoiden teemavuoden ohjelmaa. Liikenne-, viestintä- ja teknologian museoverkosto juhlistaa jäsenmuseoissaan Kulttuuriympäristöpäivien teemavuotta: Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot tarjoamalla monipuolista ohjelmaa läpi vuoden.

Järjestäjä

Suomen Ilmailumuseo

Muut

Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Suomen Ilmailumuseo
Karhumäentie 12 01530 Vantaa