Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lastun Kotiseutukahvit

25.5. klo 09:00 - 12:00

Tervetuloa Kotiseutukahveille, Siivouspäivän kirpputorille ja Juttutupaan Lapinlahti 150 v muisteloille Lastuun (Linnansalmentie 85) lauantaina 25.5.2024 klo 9-12.

Suomen Kotiseutuliitto on kutsunut kaikki jäsenensä mukaan kotiseutujen yhteiseen kampanjaan ja järjestämään kotiseutukahvit toukokuisena viikonloppuna 25.–26.5.2024. Yksi näistä kahvitilaisuuksista on Lapinlahdella Lastussa. Kahvitilaisuuksissa jäsenet esittelevät kotiseututyötä ja omaa toimintaansa kaikille kiinnostuneille. Kotiseutukahvit juhlistavat Kotiseutuliiton 75-vuotisjuhlavuotta. Kotiseutukahveilla herkutellaan juhlavuosikahvilla ja -teellä sekä paikallisella kahvileivällä ja mikäpäs sen paikallisempaa täällä Ylä-Savossa kuin muurinpohjaletut ja lettipulla.

Päivään on Lastun varastojen aarteista kaivettu kirpputoripöydälle myytävää sekä lahjoitettavaa sillä onhan päivä myös valtakunnallinen Siivouspäivä (https://siivouspaiva.com/fi/cleaningday). Eli kannattaa tulla tarkistamaan löytyykö jotakin sinulle sopivaa. Siivouspäivä on kierrätyksen ja vanhojen tavaroiden ystävien juhlapäivä.

Lapinlahti viettää 150 v juhlavuottaan ja on hyvä hetki muistella mitä noihin vuosiin on sisältynyt sinun elämässäsi. Tule Lastun Juttutupaan kertomaan sinun omia Lapinlahti-tarinoita. Jutustellaan yhdessä pienen kädentaitotekemisen siivittämänä. Voit myös kokeilla Lastun parikiikkua kirvoittaako se kielenkantimet tarinointiin.

Järjestäjä

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Muut

Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
Linnansalmentie 85, 73100 Lapinlahti