Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elävä perintö – suuntana tulevaisuus! Kesäjuhla Vaunuvajalla

19.6.2023 klo 13:00 - 16:00

Valokuvaaja Omar El Mrabt

Olet lämpimästi tervetullut elävän perinnön kesäjuhlaan Museoviraston Vaunuvajaan / Kansallismuseon upeaan puutarhaan maanantaina 19.6 alkaen kello 13! Tule juhlistamaan teemavuotta, tapaamaan eri alojen kollegoita, kuulemaan ja kertomaan omasta toiminnastasi lasten ja nuorten kanssa.

Iltapäivän teemana on Elävä perintö – suuntana tulevaisuus! Teeman alla jaamme parhaita käytäntöjä perinteiden siirtämisessä. Pohdimme erityisesti lasten ja nuorten osallisuutta harrastustoiminnassa, hankkeissa, tiedotuksessa ja kulttuuriperintötyössä ylipäätään.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elävän perinnön wikiluettelon ja kansallisen luettelon kohteiden takana olevat toimijat, elävän perinnön rinkien jäsenorganisaatiot ja kaikki muut aineettoman kulttuuriperinnön työstä innostuneet tahot.

Kerro ilmoittautumisessa omat ajatuksesi, samalla voit ilmoittaa kiinnostuksestasi kertoa osaamisestanne muille. Ohjelmassa on luvassa kimara kipinäpuheita hyviin käytöntöihin. Saat varmasti mukaan uusia ajatuksia omaan työhösi!

Toivotaan aurinkoista säätä! Sateen sattuessa olemme Vaunuvajassa.

Tapahtumapaikka

Kansallismuseon puutarha / Vaunuvaja
Mannerheimintie 34, Helsinki