Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekniikan museon talviloma: koko perheen kierrätysmuovityöpaja

21.2. klo 11:00 - 20:00

Valokuvaaja Tekniikan museo

Lähde reissuun tekniikan maailmaan ja ota suunnaksi Tekniikan museo Helsingin Vanhakaupungissa! Museo tarjoaa talvilomien kunniaksi kierrätys-teemaista ohjelmaa koko perheelle.

Muoviamon luovissa kierrätysmuovityöpajoissa opit luomaan uusioesineitä muovipulloista ja -pusseista, ja samalla vähennät roskiin päätyvän jätteen määrää.

Työpaja sopii yli 4-vuotiaille, ja kaikille muovin uusiokäytöstä, kiertotaloudesta, ympäristöasioista, luovasta ilmaisusta ja muotoilusta kiinnostuneille. Voit toteuttaa työpajan aikana yksinkertaisen tai vaativamman projektin. Työpaja on loistava tilaisuus koko perheen yhteiseen puuhasteluun.

Sisäänpääsy museoon: aikuiset 14 €, lapset (7-17 v) 6 €, alle 6-vuotiaat maksutta. Perhelippu 30 €. Sisäänpääsyyn oikeuttaa myös Museokortti. Työpajaan sisältyy myös materiaalimaksu: 1 henkilö 15 €, 2 henkilöä 25 €, 3 henkilöä 35 € ja 4 henkilöä 40 €.

Huom! Paikkoja työpajaan on rajoitetusti, joten suosittelemme varamaan paikat etukäteen oheisesta linkistä.

Tervetuloa Tekniikan museoon!

Tapahtuma on osa Trafiikki-museoiden teemavuoden ohjelmaa. Liikenne-, viestintä- ja teknologian museoverkosto juhlistaa jäsenmuseoissaan Kulttuuriympäristöpäivien teemavuotta: Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot tarjoamalla monipuolista ohjelmaa läpi vuoden.

Järjestäjä

Tekniikan museo

Muut

Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Tekniikan museo
Viikintie 1 00560 Helsinki