Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talvilomaviikot Mobiliassa

24.2. - 3.3.

Lasten touhutori Mobiliassa. Valokuvaaja Auton ja tien museo Mobilia

Eteläisen Suomen ja Pirkanmaan talvilomaviikkojen taitteessa Auton ja tien museo Mobiliassa järjestetään kaksi erilaista tapahtumaa: Perhepäivä ja Lada Kerhon talvikokoontuminen.

Perhepäivä, lauantaina 24.2.
Perheen pienimmille on luvassa supersuosittu Tapahtumatyttöjen Touhutori, josta löytyy lapsille kaikenlaista pientä puuhasteltavaa, niin kädentaitoja kuin vaikkapa tasapainoa vaativia tehtäviä. Lisäksi paikalla on Mobilian leikkiautojen katsastuspiste, johon voi ilmaiseksi tuoda oman leikkiautonsa vuositarkastukseen. Markkinatunnelmaa luovat usean eri alan myyjät.

Lada Kerhon kokoontuminen, sunnuntaina 25.2.
Sunnuntaina 25.2. Mobiliassa on Lada Kerhon perinteistäkin perinteisempi talvikokoontuminen. Luvassa on tuttuun tapaan kuulumisten vaihtoa ja harraste-Ladojen ihmettelyä. Molempiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Talvilomaviikoilla pääsee myös tutustumaan Mobilian kulissien taakse keskiviikkoisin klo 13 järjestettävillä Retkillä museon uumeniin. Kierroksella kuullaan, mitä kaikkea museo kätkee sisäänsä näyttelyiden lisäksi. Kokoelmahotellin suuresinehalleissa säilytetään satoja ajoneuvoja polkupyöristä tiekoneisiin henkilöautoklassikoita unohtamatta. Kierros sisältyy Mobilian pääsylipun hintaan, mutta ahtaiden tilojen takia kierrokselle otetaan vain 10 henkilöä. Varmista paikkasi etukäteisvarauksella tästä: https://vello.fi/mobilia/

Pirkanmaan talvilomaviikolla 26.2.–3.3. tarjolla myös perheopastuksia ja pyykkipoika-auton askartelua seuraavasti:

maanantaina 26.2.; keskiviikkona 28.2.; perjantaina 1.3.; lauantaina 2.3. sekä sunnuntaina 3.3.

klo 10–11 pyykkipoika-auton askartelua

klo 12–12.30 perheopastus Rallimuseoon

klo 12.30–13.30 pyykkipoika-auton askartelua

Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan. Aikuiset 14 €, lapset 0–17 v. 0 €, eläkeläiset 10 €, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, vanhempainvapaalla olevat 7 €. Museokortilla maksutta.

Lue lisää tapahtumista: https://mobilia.fi/fi/vieraile/tapahtumat/

Tapahtuma on osa Trafiikki-museoiden teemavuoden ohjelmaa. Liikenne-, viestintä- ja teknologian museoverkosto juhlistaa jäsenmuseoissaan Kulttuuriympäristöpäivien teemavuotta: Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot tarjoamalla monipuolista ohjelmaa läpi vuoden.

Järjestäjä

Auton ja tien museo Mobilia

Muut

Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Auton ja tien museo Mobilia
Kustaa Kolmannen tie 75 36270 Kangasala