Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omatoimiretki Porin kansalliseen kaupunkipuistoon

1.6.2023 klo 08:00 - 10.9.2023 klo 17:00

Vapaa pääsy
Storymaps-sovelluksen avulla voi tutustua Valokuvaaja Vuokko Kemppi-Vienola

Kaupunkiympäristössä sijaitsevien arvokkaiden kulttuuri- ja luonnonmaisemien sekä virkistysalueiden muodostama laaja kokonaisuus voidaan tunnustaa Kansalliseksi kaupunkipuistoksi.

Porin kansallinen kaupunkipuisto kulkee Porin kaupungin ytimessä, luotojen suistomaisemasta historiallisten keskustan puistojen ja puistoakselien kautta Porin metsään. Kaupunkipuiston alue tarjoaa edustavaa ympäristöä, paljon koettavaa ja nähtävää! Porin kansalliseen kaupunkipuistoon voit tutustua maastossa storymaps-karttasovelluksen avulla. Mobiilissakin toimiva karttasovellus on tuotettu Ympäristöministerin kansallisille kaupunkipuistoille myöntämällä rahoituksella.

Tutustu Porin kaupungin sivuilla tarinakarttaan

Suomalaiset Kansalliset kaupunkipuistot punovat yhteen suomalaisen kaupunkielämän, -kulttuurin ja luonnon tarinaa. Jokaisella kaupungilla ja kaupunkipuistolla on oma erityinen merkityksensä yhteisessä kokonaisuudessa. Näistä muodostuu tähtikaupunkien verkosto ja kaupunkipuistojen helminauha. Kansallisiin kaupunkipuistoihin on helppo tulla, ne ovat kaikkien käytössä julkisin kulkuvälinein saavutettavissa 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Tiedot

Alkaa:
1.6.2023 klo 08:00
Loppuu:
10.9.2023 klo 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Avainsanat:
,
Kotisivu:
https://www.pori.fi/asuminen-ja-ymparisto/puistot-ja-metsat/porin-kansallinen-kaupunkipuisto/

Järjestäjä

Porin kansallinen kaupunkipuisto

Tapahtumapaikka

Pori