Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU: Lapin maakunnallinen kokous

25.3.2020 klo 16:00 - 18:00

Kaksi kahvikuppia - tapaa maakunnallisissa kokouksissa

Lapin maakunnallinen kokous ON PERUTTU. Korostamme turvallisuutta ja haluamme välttää riskit koronaviruksen leviämiseen. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää suoraan jäsenille ja tapahtumaan ilmoittautuneille. Ilmoitamme myöhemmin uudesta ajankohdasta ja siitä, miten Kotiseutuliiton valtuustoehdokkaan valinta saadaan toteutettua.

Jäseniämme pyydämme huomioimaan koronaviruksen kulloisenkin tilanteen omia kokouksia ja tapahtumia järjestäessänne: https://kotiseutuliitto.fi/yhdistyksen-kevatkokous-tulossa-miten-toimia-epidemia-aikana/

Koronavirus estää myös yhdistysten kokoontumisia. Tällä hetkellä (13.3.) on voimassa suositus, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös pienempien kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta tilaisuuksien järjestämistä.

Lähikontaktien välttäminen on juuri nyt tärkeintä, ja etenkin riskiryhmiä tulee suojella. Riskiryhmiin kuuluvat ikäihmiset – arvio tällä hetkellä, että riski koskee etenkin yli 70-vuotiaita –  ja henkilöt, joilla on jokin perussairaus.

Suositamme yhdistyksiä toimimaan omaa harkintaa käyttäen, riskit kullakin paikkakunnalla arvioiden. Tilanne elää koko ajan. Moni organisaatio on jo ottanut rajaksi, että yli 30 hengen tilaisuudet perutaan, siirretään tai pidetään etäyhteyksien välityksellä.

Toivotamme tässä vaiheessa kaikille jäsenillemme ja kumppaneillemme rauhaisaa kevättä ja toivottavasti tapaamme myöhemmin!

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.3.2020
Aika:
16:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Tornionlaakson museo
Torikatu 4
Tornio, 05400 Suomi
+ Google Map