Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskusteluja kaupunkiympäristöstä

30.11.2023 klo 18:00 - 19:30

Tapahtumasarja Tapahtuman sarjat (Näytä kaikki)
Jyväskylän yliopiston kuva-arkisto Valokuvaaja Hannu Vallas

Tervetuloa keskustelemaan kaupunkiympäristöistä! Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä-Seura ja Alvar Aalto -seura järjestävät kolmen keskustelutilaisuuden sarjan syksyllä 2023. Keskusteluissa käsitellään ajankohtaisia Jyväskylän kaupungin kulttuuriympäristöihin liittyviä aiheita kuten kansalaisosallisuutta, kulttuuriperintöpolitiikkaa ja kaavoittamista. Keskustelijoina on kaupunkilaisia, tutkijoita ja asiantuntijoita.

Tapahtumat ovat osa Jyväskylän yliopiston Tiedettä kaikille – toimintaa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

to 21.9. klo 18: Kaupungin kulttuuriympäristöt ja kaupunkilaiset.
Kaupunkilaiset kertovat kokemuksistaan, tuntemuksistaan ja ajatuksistaan ajankohtaisiin kulttuuriympäristötapauksiin liittyen. Keskustelun kohteina ovat Älylä, Pitkäkatu ja Seminaarinmäki. Tilaisuuden vetäjinä ovat professori Outi Fingerroos ja yliopistonopettaja Kaisu Kumpulainen.

to 26.10. klo 18: Moniääninen ja elävä kulttuuriympäristö
Tilaisuuden keskustelijat ovat yliopistonlehtori Helena Lonkila ja dosentti Katja Mäkinen Jyväskylän yliopistosta sekä erikoisasiantuntija Leena Marsio Museovirastosta

to 30.11. klo 18: Kaupungin kulttuuriympäristöt kaavoituksessa
Tilaisuuden keskustelijat ovat professori Heikki Hanka Jyväskylän yliopistosta sekä kaupunginarkkitehti Leila Strömberg ja yleiskaavapäällikkö Mervi Vallinkoski Jyväskylän kaupungilta.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteelle Tietoniekkaan tai verkkolähetyksen äärelle. Linkki lähetykseen julkaistaan lähempänä tapahtumaa osoitteessa: https://www.jyu.fi/fi/tiedetta-kaikille

Järjestäjä

Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä-Seura ja Alvar Aalto seura

Muut

Tapahtuma sosiaalisessa mediassa
https://www.facebook.com/jyvaskylanyliopistonmuseo

Tapahtumapaikka

Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähde, Tietoniekka
Seminaarinkatu 15, 40014 Jyväskylän yliopisto