Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmailumuseon Lastenpäivä: Kotimatka

18.5. klo 10:00 - 17:00

Vapaa pääsy - 12€
Valokuvaaja Suomen Ilmailumuseo

Ilmailumuseon Lastenpäivä on suurimpia ja perinteikkäimpiä Vantaalla järjestettäviä lastentapahtumia. Tämän vuoden teemana on Kotimatka.

Lastenpäivän aikana pääsee tutustumaan museon näyttelyihin, lentokoneisiin ja lentosimulaattoreihin. Päivä pitää sisällään monenlaista ohjelmaa, kuten seikkailemista avaruusmatkailijoiden kanssa, askartelua, tanssia ja musiikkia. Päivän toteuttaa suuri joukko Ilmailumuseon ystäviä ja ilmailutoimijoita lentokenttäkaupungin tullikoirista pelastustoimijoihin ja Ilmapartiosta Ilmailumuseoyhdistykseen. Katso koko päivän ohjelma Ilmailumuseon verkkosivulta!

Museo tekee viestintä- ja markkinointiyhteistyötä Vantaa50-juhlavuoden kanssa Kotona Vantaalla -teeman mukaisesti. Vuoden 2024 Ilmailumuseon Lastenpäivän teemaksi on valittu Kotimatka, jonka ympärille haluamme luoda tunnelman siitä, että Vantaa on monille koti tai kotimatkan varrella. Ilmailumuseolla yhdistyy ilmailuaiheiset tarinat, ihmiset ja yhdessä tekeminen lastenpäivän yhteydessä. Vuoden 2024 Lastenpäivän tavoitteemme on tuoda esille monikulttuurillisuutta tarinoiden ja yhdessä tekemisen muodossa.

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.
Aika:
10:00 - 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy - 12€
Avainsanat:
,
Kotisivu:
https://ilmailumuseo.fi/events/lastenpaiva-2024/

Järjestäjä

Suomen Ilmailumuseo

Muut

Tapahtuma sosiaalisessa mediassa
https://www.facebook.com/events/428300382898302
Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Suomen Ilmailumuseo
Karhumäentie 12, 01530 Vantaa