Hyödynnä uudet tapahtumaideat ja teemavinkkimme!

29.6.2020 Uutinen

Kotiseutuliiton tietopankkiin on koottu uusia vinkkejä tapahtumajärjestäjille. Olemme listanneet tapahtuma- ja teemaideoita, tiedotusvinkkejä sekä muita hyödyllisiä, tapahtumien järjestämiseen liittyviä seikkoja.

Kulkiessamme kohti uutta normaalia voidaan katseet kääntää toiveikkaasti tapahtumien järjestämiseen. Tapahtumien järjestäminen ja niihin osallistuminen lisäävät yhteenkuuluvuutta ja vahvistavat positiivista kotiseutuidentiteettiä. Tapahtumilla yhdistys kerää näkyvyyttä, mahdollistaa varainkeruuta sekä uusien jäsenten hankintaa.

Tapahtumien teemoja ideoitaessa kannattaa ammentaa paikallista historiaa, perinnettä ja omaleimaisuutta. Ota avuksesi myös almanakka, jonka merkki- ja juhlapäivien ympärille voit rakentaa tapahtumia!

Muistathan aina kertoa myös muille, että järjestät tapahtuman! Tapahtumasta kannattaa viestiä ennen tilaisuutta, sen aikana sekä tilaisuuden jälkeen.

Uudet ja hyödylliset vinkkimme löydät Tietopankin kohdasta Vinkkejä tapahtuman järjestäjälle Vinkkejä tapahtuman järjestäjälle.

Erilaisille ja erikokoisille tapahtumille on paikkansa. Isoilla tapahtumilla tavoitetaan paljon ihmisiä, mutta tärkeät kohtaamiset tapahtuvat usein pienemmissä tilaisuuksissa. Huolellinen järjestäminen takaa onnistuneen ja turvallisen tapahtuman. Lisätietoja tapahtumien varsinaisiin järjestelyihin ja lupiin löytyy myös tietopankistamme kohdasta Tapahtuman järjestäminen.