eMuseo-mobiiliopas

eMuseo-palvelun avulla museon, reitin tai kulttuurikohteen opas on aina käytettävissä – oli kohde auki tai kiinni, tai jos kävijä ei itse pääse paikan päälle. eMuseoon sopivat museokohteiden lisäksi mainiosti myös kävelyreitit, luontopolut tai historialliset kohteet.

Osasto:

eMuseo-palvelun avulla kohteen opas on aina käytettävissä – oli kohde auki tai kiinni.

Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy satojen kohteiden opastuksista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, joka tuo maamme kulttuuriperintökohteet kaikkien ulottuville. Valmiita oppaita voi käyttää puhelimella ja tabletilla tai halutessaan myös tietokoneella.

Kohteet voivat tehdä helposti itse mobiilioppaita museostaan ja sen ympäristöstä. Oppaisiin voi liittää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita. Työhön tarjotaan koulutusta. Mobiilioppaiden ulkoasun voi muokata kohteen omaa ilmettä vastaavaksi. Kaikkea sisältöä voi päivittää ja kehittää milloin tahansa.

Miten pääsen mukaan?

Kiinnostuitko?  Lue lisää ja tilaa palvelu tietopankissamme!

Palvelusta maksetaan vuosimaksua, jolla kohde saa käyttöoikeuden ohjelmistoihin, mahdollisuuden tehdä omia oppaita, sekä käytön opastuksen ja tuen.

Seuraa tulevia koulutuksia Kotiseutuliiton tapahtumakalenterista tai kysy räätälöityä koulutusta Kotiseutuliiton toimistosta.

 

—–