« All Tapahtumat

Yhdistystoiminnan koulutus: vaikuttaminen ja vuorovaikutus

4.11. klo 17:00 - 19:30

Millaisia vaikuttamisen keinoja on? Keneen voin ottaa yhteyttä? Miten käydä rakentavaa dialogia?

Yhdistystoimijoille suunnatun koulutuskokonaisuuden kolmas etäkoulutuskerta käsittelee vaikuttamista ja vuorovaikutusta yhdistystoiminnassa. Koulutus järjestetään torstaina 4.11. klo 17-19.30 verkossa, joten osallistuminen onnistuu kätevästi mistä päin tahansa.

Ohjelmassa kuullaan esittelyä kuntademokratiasta ja osallisuus- ja vaikuttamismalleista, yhteistoiminnallisesta suunnittelusta sekä perehdytään rakentavaan dialogiin.

Osallistujilta toivotaan kysymyksiä etukäteen, jotta löydetään parhaat vastaukset mieltä askarruttaviin pohdintoihin. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumislomakkeen avulla.

Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset viimeistään 31.10. TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tilaisuutta.

Koulutus on ilmainen Kotiseutuliiton jäsenyhdistysten jäsenille. Muiden osalta koulutuksen hinta on 20 euroa/henkilö.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: