« All Tapahtumat

Pohjois-Savon kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

20.3. klo 16:00 - 18:00

Pohjois-Savon kotiseututoimijoiden kokous järjestetään jälleen tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Kokouksen jälkeen tarjotaan kahvit ja keskustellaan ajankohtaisista kuulumisista. Tervetuloa mukaan vaikka useammankin osallistujan voimin!

Paikka:         Pohjois-Savon liitto, Sepänkatu 1, Maakuntasali, KUOPIO

Aika:             20.3.2018 klo 16-18

Ohjelma

–          maakunnan kuulumisia: maakuntajohtaja Marko Korhonen, Pohjois-Savon liitto

–          Suomen Kotiseutuliiton ajankohtaiskatsaus: järjestöpäällikkö Liisa Lohtander

–          Maakunnan valtuutetun puheenvuoro: Anna-Maija Korhonen

–          Kuopion rouvasväenyhdistyksen toiminnanjohtaja Eila Tanninen-Komulaisen puheenvuoro

–          Jäsenyhteisöjen kuulumisia, keskustelua

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2019 Tuusulassa.

Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana yhden kauden toiminut Anna-Maija Korhonen. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta. Tätä ei kuitenkaan ole sääntöihin kirjattu.

Tule paikalle käyttämään jäsenen äänioikeutta!

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: