Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Moninaisuus on mahdollisuus – Kulttuurisen moninaisuuden koulutus Turussa

21.3. klo 13:00 - 15:30

Tervetuloa matkalle kohti inklusiivisempaa kotiseutua! Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, miten elinympäristösi moninaisuus vaikuttaa omassa arjessasi? Moninaisuudesta keskustellaan juuri nyt paljon. Mistä niissä keskusteluissa oikeastaan on kyse ja miksi ne ovat tärkeitä?

Suomen Kotiseutuliitto tarjoaa moninaisuuskoulutuksen Varsinais-Suomen kulttuuri- ja järjestökentän toimijoille, alueen kotiseutuväelle sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutuksessa moninaisuusasiantuntija Martina Marti johdattelee moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiiriin ja tarjoaa keinoja oman moninaisuusosaamisen kehittämiseen – niin omassa elinympäristössä, ammatissa, kotiseututyössä kuin henkilökohtaisessa elämässä. Yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa hän avaa moninaisen yhteiskunnan arvoja ja näyttää, miten jokainen voi huomioida moninaisuutta omassa toiminnassaan.

Aika: Torstai 21.3. kello 13–15.30 (kesto 2,5 tuntia)
Paikka: Varsinais-Suomen liitto, Linnankatu 52b, 20100 Turku
Ilmoittautuminen: viimeistään 13.3. tästä linkistä. Huomaathan, että maakunnalliseen kokoukseen tulee ilmoittautua erikseen.

Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 30 henkilöä. Koulutus järjestetään Kotiseutuliiton maakunnallisen kokouksen yhteydessä. Koulutuksen jälkeen tarjoamme kakkukahvit 75-vuotiaan Suomen Kotiseutuliiton kunniaksi. Koulutus on osa Kotiseutuliiton Mestarit & kisällit -hanketta ja sitä tukee Alfred Kordelinin säätiö.

Kouluttajasta: https://www.kulttuuriakaikille.fi/monianisuusagentit_martina_marti

“Minulle moninaisuus on elettyä todellisuutta. Taiteellisten prosessien ja kulttuuri-instituutioiden uudelleenajattelu inkluusion näkökulmasta ei ole vain haastavaa, vaan ennen kaikkea äärimmäisen inspiroivaa. Kouluttajana haluaisin innostaa ihmisiä näkemään moninaisuus mahdollisuutena.”

Tiedot

Päivämäärä:
21.3.
Aika:
13:00 - 15:30
Avainsanat:
,