Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Miten teen oman mobiilioppaan – eMuseo-etäkoulutus

30.5. klo 16:30 - 19:30

Tule mukaan eMuseo-koulutukseen! Palvelun avulla paikallismuseoille, kulttuurikohteille ja kävelyreiteille voi tehdä helposti omia mobiilioppaita.

Miten teen oman mobiilioppaan -koulutuksessa opitaan eMuseo-mobiilioppaan tekemisen perusteet. Osallistuja saa tunnukset harjoitteluympäristöön, jossa voi omatoimisesti harjoitella oppaan luontia. Koulutuksen päätteeksi on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä.

Koulutus sopii jo eMuseota käyttäneille sekä myös palvelun käyttöönottoa harkitseville. Mukaan otetaan 40 ensiksi ilmoittautunutta.

Koulutus järjestetään etäyhteydellä Microsoft Teamsissa torstaina 30.5. kello 16.30–19.30, jota ennen osallistujille lähetetään osallistumislinkki ja tarkempia tietoja.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 27.5. mennessä.

Koulutus on ilmainen eMuseo-palvelun tilaajille sekä Kotiseutuliiton jäsenyhteisön edustajille (yksi osallistuja / yhteisö). Muilta peritään 25 € osallistumismaksu, joka laskutetaan ennen koulutusta. 

Koulutuksesta vastaa mobiiliopaspalvelua ylläpitävä Momeo Oy.

Suosittelemme tutustumaan etukäteen valmiisiin mobiilioppaisiin ja miettimään omaa mobiiliopasta. Osoitteessa www.emuseo.fi voit tarkastella valmiita oppaita ja reittejä.

eMuseoita ylläpitäville toimijoille on myös Facebook-ryhmä: www.facebook.com/groups/emuseo

Palvelun tilaaminen ja hinta

eMuseon vuosimaksu sisältää ylläpidon, tuen ja kehityksen. Täältä voit liittyä mukaan ja tarkistaa hinnat: https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/emuseo/

Kotiseutuliiton jäsenyydestä ja liittymisestä voi lukea lisää osoitteessa https://kotiseutuliitto.fi/jarjesto/liity-jaseneksi

Taustaa

Kulttuuriperintöä voi esitellä yleisölle myös mobiilisti! Suomen Kotiseutuliiton tarjoama eMuseo on mobiiliopas, joka sopii erinomaiseksi esittelyalustaksi paikallismuseolle, kulttuuripolulle tai vastaavalle kulttuurikohteelle. Mobiilioppaan avulla  kohde on aina avoinna ja koettavissa. Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy kohteiden mobiilioppaista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, jossa kuka tahansa voi vierailla kotoa käsin ja milloin tahansa. Mobiiliopas toimii kaikilla älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla ilman erillisen sovelluksen lataamista.

Yhdistykset ja museot voivat helposti tehdä itse mobiilioppaita museostaan tai kulttuurikohteestaan. Oppaisiin voi liittää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita.

Tiedot

Päivämäärä:
30.5.
Aika:
16:30 - 19:30
Avainsanat:
, , , , ,