Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotiseutuliiton vuosikokous

9.9.2023 klo 10:00 - 12:00

Kotiseutuliiton vuosikokous

Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous pidetään Valtakunnallisten kotiseutupäivien yhteydessä Kotkassa lauantaina 9. syyskuuta 2023 klo 10 alkaen. Kokouspaikka on Satama Areena, XS-Sali, 2. krs, osoitteessa Tornatorintie 102, Kotka.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä tietoliikenneyhteyden välityksellä. Etäosallistumisen tarkemmat ohjeet liittyen ilmoittautumiseen, valtakirjojen tarkastamiseen, kokouskäytäntöihin ja äänestämiseen on toimitettu Kotiseutuliiton varsinaisille jäsenille ja kannattajajäsenille sähköpostitse kesäkuun aikana.

Kokousasiakirjat ja muut ohjeet: https://kotiseutuliitto.fi/jarjesto/hallinto-ja-organisaatio/kokousasiakirjat-ja-kokousaikataulu/

Kotkassa kokoukseen osallistuvien varsinaisten jäsenten valtakirjojen tarkastus on samana päivänä kello 8.30 alkaen kokoustilan edessä. Valtakirjaa vastaan saa äänestyslipukkeen.

Kannatusjäsenillä ja muilla kuin virallisilla kokousedustajilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus mutta ei äänioikeutta. He ilmoittautuvat kokoussalin ulkopuolella olevalle erilliselle listalle.

Kokous striimataan myös verkkoon ja on seurattavissa suorana lähetyksenä ja kahden viikon ajan kokouksen jälkeen Kotiseutuliiton YouTube-kanavalla.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.2023
Aika:
10:00 - 12:00
Avainsanat:
, , ,