Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

eMuseo-palvelun tukiklinikka

13.9.2023 klo 15:00 - 16:00

eMuseo-palvelun avulla paikallismuseoille, kotiseutukohteille ja kävelyreiteille voi tehdä helposti omia mobiilioppaita. Kotiseutuliitto kannustaa jäsenyhdistyksiään, paikallismuseoita ja muita toimijoita liittämään omia kohteitaan ja aineistojaan palveluun. eMuseoon sopivat museoreittien lisäksi hyvin myös muun muassa luontopolut ja historialliset kohteet.

Kaipaatko apua ja tukea oman mobiilioppaan tekemiseen? Haluaisitko vinkkejä eMuseo-palvelun teknisten ominaisuuksien käyttöön? Tule mukaan etänä järjestettävälle tukiklinikalle, jossa Kotiseutuliiton ja palvelun kehittäjän Momeo Oy:n edustajat neuvovat käyttäjiä.

Ilmainen tukiklinikka järjestetään etäyhteydellä Microsoft Teamsissa keskiviikkona 13. syyskuuta kello 15–16.
Huom. voit halutessasi lähettää toiveen tukiklinikalla käsiteltävistä asioista ennalta osoitteeseen: liisa.saarinen(at)kotiseutuliitto.fi.
Tukiklinikoita sekä lähi- ja etäkoulutuksia järjestetään lisää loppuvuoden 2023 aikana käyttäjien toiveiden mukaan.

Liity tukiklinikalle tästä linkistä .

Taustaa

Kulttuuriperintöä voi esitellä yleisölle myös mobiilisti. Suomen Kotiseutuliiton tarjoama eMuseo on mobiiliopas, joka sopii erinomaiseksi esittelyalustaksi kulttuurikohteelle, olipa se sitten paikallismuseo tai kulttuuripolku. Mobiilioppaan avulla kulttuurikohde tai museo on aina avoinna ja koettavissa. Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy kohteiden mobiilioppaista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, jossa kuka tahansa voi vierailla mistä ja milloin tahansa. Mobiiliopas toimii kaikilla älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla ilman erillisen sovelluksen lataamista.

Yhdistykset ja museot voivat helposti tehdä itse mobiilioppaita museostaan tai kulttuurikohteestaan. Oppaisiin voi liittää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita. Oppaiden tekemiseen on tarjolla myös koulutusta!

Lisätietoja eMuseosta ja hinnastosta sekä palvelun tilaukset osoitteessa: https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/emuseo.

Tiedot

Päivämäärä:
13.9.2023
Aika:
15:00 - 16:00
Avainsanat:
, , , ,