Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

eMuseo-koulutus Hämeenlinnassa

30.3.2019

Paikallismuseonhoitajien koulutuksen yhteydessä Hämeenlinnassa järjestetään myös erillinen koulutuspäivä Suomen Kotiseutuliiton eMuseo-mobiiliopastepalvelusta lauantaina 30. maaliskuuta. eMuseo-koulutus on ilmainen, mukaan mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta.

eMuseo – koe paikallismuseo mobiilisti

eMuseo-mobiiliopastepalvelun avulla museo-opas on aina käytettävissä. eMuseo-palvelu on oppaan apuna ja museovieraiden käytettävissä heidän omilla älypuhelimillaan ja muilla mobiililaitteillaan myös museon ollessa kiinni. Palvelun avulla museoon voi tutustua etukäteen tai palata tunnelmiin kotisohvalta. Palvelu on helppokäyttöinen ja museot voivat tehdä helposti itse mobiilioppaita museostaan ja sen ympäristöstä.

Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy satojen paikallismuseoiden opastuksista moderni ja interaktiivinen sivusto, joka tuo paikallismuseot kaikkien ulottuville. Lue lisää eMuseo-palvelusta: https://kotiseutuliitto.fi/toiminta/hankkeet/emuseo-mobiiliopasteet/

Kotiseutuliitto järjestää maksuttoman koulutuksen eMuseo-palveluun Hämeenlinnassa lauantaina 30. maaliskuuta yhteistyössä Kanta-Hämeen maakuntamuseon ja ohjelmiston suunnitelleen Momeon kanssa. Koulutus on avoin kaikille Kotiseutuliiton jäsenille sekä eMuseo-palvelun käyttäjille.

Maksuton koulutus 30.3. Hämeenlinnassa
Museo Skogsterin seminaaritila Anders, os. Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna

klo 10-12 eMuseo-palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan palveluun! Kouluttajat esittelevät eMuseo-palvelua.

klo 12-13 Lounastauko / Omakustanteinen lounas

klo 13-16 Työpaja: Tee ja julkaise oma mobiiliopastus!
Iltapäivän työpajassa osallistujat pääsevät luomaan ensimmäisen mobiiliopasteensa. Ota mukaan kannettava tietokone sekä kuvia ja tekstiä oman opastuksen pohjaksi. eMuseo-opas on päivän päätteeksi julkaisuvalmis!

KOULUTUS ON TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA JONOON

Ilmoittaudu tällä lomakkeella

Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 2 osallistujaa / museo, mukaan mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Koulutus on avoin kaikille Kotiseutuliiton jäsenille sekä eMuseo-palvelun käyttäjille.

Koulutus on maksuton. eMuseo-palvelun vuosimaksu (sisältää ylläpidon, tuen ja kehityksen):
Kotiseutuliiton jäsenet 80 € + alv. Muut museot 120 € + alv

Tervetuloa mukaan mobiilimaailmaan!

Lisätietoja: Suunnittelija Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto, jonina.vaahtolammi@kotiseutuliitto.fi, puh. 09-612 63229

 

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2019

Tapahtumapaikka

Hämeenlinnan kaupunginmuseo
Raatihuoneenkatu 8
Hämeenlinna, 13100 Suomi
+ Google Map