Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten teen oman mobiilioppaan -etäkoulutus

27.4.2021 klo 16:30 - 19:00

Miten teen oman mobiilioppaan -koulutuksessa osallistujat oppivat eMuseo-mobiilioppaan tekemisen perusteet. Osallistujat saavat tunnukset harjoitteluympäristöön, jossa voivat omatoimisesti harjoitella oppaan luontia. Koulutuksen päätteeksi on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä.

eMuseo-palvelun avulla museon, reitin tai kulttuurikohteen opas on aina käytettävissä – oli kohde auki tai kiinni, tai jos kävijä ei itse pääse paikan päälle. eMuseoon sopivat museokohteiden lisäksi mainiosti myös kävelyreitit, luontopolut tai historialliset kohteet.

eMuseon rakentaminen on yksinkertaista ja siitä voi tehdä useita kieliversioita. Kuvien ja tekstien lisäksi eMuseossa voi hyödyntää selostajaääntä, pelillisiä ominaisuuksia, ääneen ajastettuja kuvavaihdoksia, gps-paikannusta, videoita, sisä- ja ulkokarttoja ja muita kehittyneitä mahdollisuuksia.

Koulutus sopii jo eMuseota käyttäneille sekä myös palvelun käyttöönottoa harkitseville. Koulutus on ilmainen eMuseo-palvelun tilaajille sekä Kotiseutuliiton jäsenyhteisöjen edustajille. Muilta peritään 20 € osallistumismaksu, joka laskutetaan ennen koulutusta.

Koulutus järjestetään etäyhteydellä Microsoft Teamsissa tiistaina 27.4. klo 16:30 – 19, jota ennen osallistujille lähetetään osallistumislinkki ja tarkempia tietoja.
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä seuraavassa linkissä oleva lomake 22.4. mennessä: http://bit.ly/eMuseo-4-2021

Koulutuksesta vastaa mobiiliopaspalvelua ylläpitävä Momeo Oy ja sen sisältö vastaa viimevuonna järjestettyjä koulutuksia.

Suosittelemme tutustumaan etukäteen valmiisiin mobiilioppaisiin ja miettimään omaa mobiiliopastusta. Osoitteessa www.emuseo.fi voit tarkastella valmiita oppaita ja reittejä.

eMuseoita ylläpitäville toimijoille on myös Facebook-ryhmä: www.facebook.com/groups/emuseo

Palvelun hinta ja tilaaminen

eMuseon vuosimaksu (sisältää ylläpidon, tuen ja kehityksen) vuonna 2021:

Yhdistys tai vastaava, Kotiseutuliiton jäsen 100 € + alv / vuosi
Yhdistys tai vastaava, ei Kotiseutuliiton jäsen 140 € + alv / vuosi
Kunta, Kotiseutuliiton jäsen 120 € + alv / vuosi
Kunta, ei Kotiseutuliiton jäsen 200 € + alv / vuosi

Lisätietoja eMuseosta ja palvelun tilaukset osoitteessa https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/emuseo

Kotiseutuliiton jäsenyydestä ja liittymisestä voi lukea lisää osoitteessa https://kotiseutuliitto.fi/jarjesto/liity-jaseneksi

Kysy lisää koulutuksesta, eMuseosta tai Kotiseutuliitosta: toimisto (at) kotiseutuliitto.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.2021
Aika:
16:30 - 19:00
Avainsanat:
, , ,

Tapahtumapaikka

etänä: Microsoft Teams