Seuraa netissä Vuoden kotiseututeoksen julkistamista ja keskustelua kotiseutukirjallisuudesta

18.9.2020 Uutinen
Seppo Knuuttilan, Teppo Ylitalon ja Lassi Saressalon rintakuvat.
Seppo Knuuttila, Teppo Ylitalo ja Lassi Saressalo keskustelevat kotiseutukirjallisuudesta suorassa lähetyksessä lauantaina 3.10.2020 kello 13-14.

Vuoden kotiseututeos -kilpailun voittaja julkistetaan tänä vuonna netissä kaikille avoimena videolähetyksenä lauantaina 3. lokakuuta kello 13. Voittajan valitsee Seppo Knuuttila. Sen jälkeen Teppo Ylitalo vetää kotiseutukirjallisuuskeskustelun:  keskustelijoina Seppo Knuuttila ja Lassi Saressalo.

Lähetystä voi seurata osoitteessa www.facebook.com/Kotiseutuliitto.

Vaikka esitys on katsottavissa Facebook Livessä, ei katsominen edellytä Facebookin jäsenyyttä. Jos olet Facebookissa, kannattaa tykätä sivujamme ja saat jatkossakin tietoa tapahtumistamme sen kautta.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähetys alkaa tasan kello 13 ja jatkuu kello 14 saakka. Jos olet hyvissä ajoin Facebook-sivuillamme ennen tapahtumaa, näkymä kannattaa päivittää kello 13.

Kuvassa Seppo Knuuttila, Tuula Salo ja Vuoden kotiseututeosfinalistit 2020.
Mikä näistä teoksista valitaan Vuoden kotiseututeokseksi? Seppo Knuuttila, Tuula Salo ja Vuoden kotiseututeos -finalistit 2020. Kuva: Anna-Maija Halme.

Vuoden kotiseututeos -kilpailun finaaliin pääsivät Marketta Havolan, Jenna Kostetin, Juhani Kostetin, Juhani Norbäckin ja Hanna-Maria Pellisen teos Yks raitti – kaks kyllää.  Hykkilän ja Lunkaan kyläkirja, Elina Riksman Håkansbölen kartanossa – På Håkanböle gård sekä Kirsi Vertaisen ja Juha Ruohosen teos Juvan Partala. Kaikkiaan kilpailuun osallistui 50 kotiseututeosta.

Tervetuloa!

Viimeisin uutinen Vuoden kotiseututeos -kilpailusta www.kotiseutuliitto.fi/vuoden-kotiseututeos-finalistikirjat-sijoittuvat-tammelaan-vantaan-hakunilaan-ja-juvalle