Klubijäsenet tapaavat huhtikuussa

29.3.2021 Uutinen

Kotiseutuklubin vappukahvit järjestetään 28.4. etätilaisuutena. Tarjolla on kulttuuria sekä kuulumisia puolin ja toisin.

Kotiseutuklubi toivottaa jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi vappukahveille 28.4. klo 17.30-19. Vappukahveilla nautitaan kulttuurista ja kuulumisista – tule tutkailemaan, mitä Kotiseutuliiton kevääseen kuuluu!

Ohjelmassa musiikkia ja runoutta

Kotiseutuliiton kuulumisten ja klubilaisten kuulumisten vaihdon lisäksi ohjelmassa on kulttuuria musiikin ja runojen muodossa.

Viulua soittava Laura Airola ja kitaristi Aki Hauru esiintyvät tällä kertaa duona. Viulun lisäksi Airola soittaa myös nyckelharpaa sekä mandoliinia esittäen mm. irlantilaista musiikkia, klezmeriä ja gypsyjazzia. Yhtyeistä mainittakoon Freilach mit Kneidlach, Mustarastas, Riku Niemi orchestra ja Jousikaiku-kvartetti. Haurun soittimia ovat kitaran lisäksi mm. mandoliini, bouzouki, banjo sekä rummut. Hänen yhtyeitään ovat mm. Django Collective Helsinki, Mustarastas, Tia Cohen ja Soul Sisters.

Amina Mohamed on kirjoittanut ja esittänyt spoken word -runoja kuuden vuoden ajan. Spoken word -runous on esitettäväksi tarkoitettua lavarunoutta, jonka juuret juontavat ikiaikaiseen tarinankerrontaan. Amina kirjoittaa runoja suomeksi ja englanniksi. Runojen aiheet käsittelevät usein rasismia ja erilaisuutta.

Kotiseutuklubin jäseneksi?

Kotiseutuklubin jäsenet ovat Suomen Kotiseutuliiton kannattajajäseniä. Heillä on läsnäolo- ja puheoikeus liiton vuosikokouksessa ja maakunnallisissa kokouksissa. Klubilaiset saavat jäsenetuja, tietoa ja materiaalia liiton toiminnasta ja he voivat osallistua klubitapaamisiin. Vappukahvitilaisuus on ilmainen Kotiseutuliiton klubijäsenille.

Jos olet jo Kotiseutuklubin jäsen, ilmoittaudu täältä: https://kotiseutuliitto.fi/tapahtuma/kotiseutuklubin-vappukahvit/

Tiesitkö, että Kotiseutuklubiin voi liittyä kuka tahansa? Katso tarkemmat tiedot klubin jäseneksi liittymisestä täältä: https://kotiseutuliitto.fi/toiminta/kotiseutuklubi/klubin-jaseneksi-liittyminen/

Tervetuloa mukaan, klubitilaisuuksissa tavataan!