Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Korjausneuvontapäivä

7.9. klo 11:00 - 15:00

Free
Valokuvaaja Kalle Virtanen

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tiimoilta järjestettävä korjausneuvontapäivä avaa ovet Niemenmaan tilalla sijaitsevaan kunnostuskohteeseen. Työnäytöksiä ja korjausneuvontaa.

Niemenmaan tila sijaitsee Kankaanpäässä Ruinunkulman seudulla. Niemenmaa on Kärjen vanha torppa ja sen asuinrakennus on rakennettu 1920-luvulla. Rakennusta on alettu vähitellen kunnostaa sen oltua joitakin vuosia käyttämättä. Kunnostustöissä halutaan säilyttää autenttista pintaa, jossa ajan saatossa muodostunut patina saa näkyä.

Rakennuskulttuuritalo Toivon korjausneuvontapiste on Niemenmaan tilan pihapiirissä. Päivän aikana kävijöillä on mahdollisuus kysyä Toivon väeltä ja omistajilta neuvoja vanhojen rakennusten kunnostukseen, niin korjaustyön periaatteisiin, käytännön korjauksiin, rakennusmateriaaleihin kuin erilaisiin viranomaistoimintaa tai korjausavustuksia koskeviin kysymyksiin.

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, European Heritage Days, vietetään Euroopan neuvoston ja Euroopan komission aloitteesta. Päivien tarkoitus on lisätä tietoa kulttuuriperinnön monimuotoisuudesta ja erityisesti rakennusperinnöstä sen osana.

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.
Aika:
11:00 - 15:00
Hinta:
Free
Avainsanat:
,
Kotisivu:
https://toivo.pori.fi/events/korjausneuvontapaiva/

Järjestäjä

Rakennuskulttuuritalo Toivo

Muut

Tapahtuma sosiaalisessa mediassa
https://www.facebook.com/events/780715593962630
Kieli
suomi

Tapahtumapaikka

Niemenmaan tila
Vanhatie 104, 38700 Kankaanpää