Webinaarissa neuvotaan, kuinka tehdä seurantalojen korjausavustusselvitys

18.4.2024 Uutinen

Mitä kuluja hyväksytään osaksi avustusselvitystä? Kuka valvoo korjaamista? Miten selvityslomake täytetään ja mitä liitteitä tarvitaan mukaan? Milloin avustukset maksetaan?

Webinaarissa Suomen Kotiseutuliiton rakennustutkija ja koordinaattorit kertovat avustuksen yleisistä käyttöehdoista sekä opastavat selvityslomakkeen täytössä. Lopuksi on aikaa kysymyksille. Kysymyksiä voi lähettää jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu mukaan ja pohdi kysymyksiä ennakkoon

Webinaari järjestetään Teamsissa maanantaina 13. toukokuuta kello 17-18.30. Ilmoittaudu mukaan ja kerro ennakkokysymyksesi viimeistään 9. toukokuuta oheisella lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuutta.

Webinaari tallennetaan ja se liitetään Kotiseutuliiton YouTube-kanavalle ja nettisivuille. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kaikille jo korjausavustusta saaneille yhteisöille. Toivomme, että jokaisesta yhteisöstä, joka on saanut korjausavustusta ja jolla on selvitys tekemättä, osallistuisi webinaariin korjauksen hankehallinnosta vastaava henkilö.

Seurantalojen korjausavustuksilla säilytetään seurantalojen kulttuurihistoriallisesti arvokasta rakennusperintöä ja mahdollistetaan erityispiirteet säilyttävä korjaaminen sekä käytettävyyttä parantavat välttämättömät muutostyöt. Vuoden 2024 korjausavustusta jaettiin 65 seurantalolle. Jaettavana oli vain pieni osa aiemmasta, vaikka avustuksen tarve on jatkuvasti kasvanut. Lue lisää tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!