Seurantalolla-valokuvateos / katso TARJOUSHINNAT

15,00 

Osastot: ,

Seurantalot kuuluvat suomalaiseen maisemaan – myös mielenmaisemaan. Kotiseutuliitto julkaisi Tuomas Uusheimon laajan ja taidokkaan Seurantalolla-valokuvateoksen kunnianosoituksena satavuotiaalle Suomelle ja sen aktiivisille kansalaisille.

Hinnat:

  • 1 kpl: 15 euroa
  • 2-10 kpl: 10 euroa / kpl. Tarjoushinta ei näy ostoskorissa, vaan vasta laskulla.
  • yli 10 kpl: ota yhteyttä toimisto@kotiseutuliitto.fi, niin saat edullisen tarjouksen!

Teoksesta

Valokuvaaja ja arkkitehti Tuomas Uusheimo on seitsemän vuoden ajan valokuvannut seurantaloja ympäri Suomea. Hänen kuvissaan näkyvät rakennukset ja tilat mutta myös kaikkien niiden ihmisten jälki, jotka ovat vuosien ja vuosikymmenten aikana eläneet, iloinneet, surreet, suunnitelleet ja toimineet tiloissa. Viirit hyllyillä, usko parempaan maailmaan, kulumat hirsissä, nauru kanttiinissa, tuolipinot nurkissa, jäähtyneen kamiinan tuoksu ja narikkaan unohtunut lippalakki kertovat seurantalon tarinaa edelleen.

Uusheimon kuvien ohella tarinaa kertovat rakennustutkija, arkkitehti Johanna Hakasen essee seurantalojen historiasta ja toimittaja Marja Hakolan tuokiokuvailut taloissa nykyään toimivista ihmisistä.

Kirja on kunnianosoitus suomalaiselle vapaaehtoisuudelle, talkoolaisuudelle ja seuratoiminnalle, samalla kun se on asiantunteva katsaus seurantaloarkkitehtuurin historiaan. Kirja sopii jokaiselle, jolle jokin seurantalo on joskus ollut tärkeä.

Tekijät:
Tuomas Uusheimo – valokuvat
Marja Hakola – henkilötarinat
Johanna Hakanen – historia
Sanna Käyhkö – taustat
Marianne Parvinen – arkistotyö

Julkaisija: Suomen Kotiseutuliitto
Kustantaja: Maahenki
Julkaisupäivämäärä: 4.4.2017
Ulkoasu: Timo Numminen
Sivumäärä: 240
Kovakantinen

 

Lisätiedot

Valitse hintaryhmä

Jälleenmyyntihinta