Tule mukaan Tiktok-koulutukseen!

6.10.2023 Uutinen

Tiktok on erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten suosima sosiaalisen median palvelu, jossa jaetaan lyhyitä tarinoita videon, musiikin ja moninaisen kerronnan keinoin. Nyt on mahdollisuus päivittää tietämystä ja osallistua Tiktok-koulutukseen.

Koulutusta tarjolla 31. lokakuuta

Mitä minun pitäisi Tikttokeista tietää? Miksi minun pitäisi asiasta välittää? Mitä hyötyä on Tiktok-videoiden tekemisestä minulle tai organisaatiolleni? Miten Tiktokkia käytetään ja miten video sinne tehdään?

Suomen Kotiseutuliitto järjestää Mestarit & kisällit -toimijoille ja jäsenilleen Tiktok-koulutuksen. Koulutus koostuu teoriasta ja käytännöstä. Kouluttaja Ira Vihreälehto Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seurasta käy läpi mistä sosiaalisessa mediassa ja Tiktokissa on kyse. Hän kertoo myös Tiktok-palvelun hyödyistä ja antaa vinkkejä videoiden tekemiseen. Lopuksi harjoitellaan käytännössä videon tekemistä.

Halukkaille on tarjolla koulutuksen jälkeen lisäkoulutus, jossa käydään läpi omaa Tiktok-videota.

Ilmoittaudu mukaan

Koulutus järjestetään Teams-alustalla tiistaina 31.10. klo 14-16. Pakolliset ennakkoilmoittautumiset 29. lokakuuta mennessä oheisen linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuutta.

Koulutus on kaikille ilmainen. Osallistujamäärä on rajattu ja ensisijaisesti vain yksi henkilö/yhteisö.

Toivomme koulutuksen lisäävän yhteisöjen kiinnostusta Tiktokin käyttöön. Koulutukseen liittyvät lisätiedustelut: riina.koivisto@kotiseutuliitto.fi