Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari 13.5.: Seurantalojen korjausavustuksen käyttö ja selvittäminen

13.5. klo 17:00 - 18:30

Seurantaloa korjataan. Kuvassa Laitilan Kulttuurihuone Walo. Valokuvaaja Miikka Lappalainen

Mitä kuluja hyväksytään osaksi avustusselvitystä? Kuka valvoo korjaamista? Miten selvityslomake täytetään ja mitä liitteitä tarvitsee liittää mukaan? Milloin avustukset maksetaan?

Webinaarissa Suomen Kotiseutuliiton rakennustutkija ja koordinaattorit kertovat avustuksen yleisistä käyttöehdoista sekä opastavat selvityslomakkeen täytössä. Lopuksi on aikaa kysymyksille. Kysymyksiä voi lähettää jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.

Webinaari järjestetään Teamsissa maanantaina 13. toukokuuta kello 17-18.30. Ilmoittaudu mukaan ja kerro ennakkokysymyksesi viimeistään 12. toukokuuta oheisella lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuutta.

Webinaari tallennetaan ja se liitetään Kotiseutuliiton YouTube-kanavalle ja nettisivuille. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kaikille jo korjausavustusta saaneille yhteisöille. Toivomme, että jokaisesta yhteisöstä, jolla on auki korjausavustusselvitys, osallistuisi webinaariin korjauksen hankehallinnosta vastaava henkilö.

Tervetuloa mukaan!

Seurantalojen korjausavustuksilla säilytetään seurantalojen kulttuurihistoriallisesti arvokasta rakennusperintöä ja mahdollistetaan erityispiirteet säilyttävä korjaaminen sekä käytettävyyttä parantavat välttämättömät muutostyöt. Vuoden 2024 korjausavustusta jaettiin 65 seurantalolle. Jaettavana oli vain pieni osa aiemmasta, vaikka avustuksen tarve on jatkuvasti kasvanut. Lue lisää tästä linkistä.

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.
Aika:
17:00 - 18:30
Avainsanat:
, , ,

Järjestäjä

Suomen Kotiseutuliitto