Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten järjestää yhdistystoimintaa ja tapahtumia etänä – virtuaalinen neuvontaklinikka

12.6.2020 klo 10:00 - 12:00

Kotiseutuliitto järjestää virtuaalisen neuvontaklinikan yhdistystoiminnan ja tapahtumien järjestämisestä etänä osana omaa #Suomitoimii -kampanjaansa. Klinikka kokoaa kiinnostuneita yhteisen keskustelun ja kysymysten äärelle perjantaina 12.6. klo 10-12.

Poikkeusolojen johdosta kasvokkainen kotiseututoiminta on ollut tauolla. Osa yhdistyksistä ja kunnista on kehittänyt vaihtoehtoisia tapoja järjestää vertais- ja jäsentoimintaa verkon välityksellä tai muutoin etänä. Tule mukaan keskustelemaan, jakamaan omat vinkkisi ja kuulemaan muiden ajatuksia, mitä ja miten yhdistystoimintaa ja tapahtumia voi järjestään etänä. Keskustelua johdattelee Kotiseutuliiton väki.

Klinikka on tarkoitettu Kotiseutuliiton jäsenille, Mestarit & Kisällit -hankkeessa toimiville ja Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjille.

Virtuaalinen neuvontaklinikka järjestetään Teams-työkalulla. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 10.6. klo 12. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää kysymyksesi tai oman vinkkisi ennakolta.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki ja lyhyt ohje Teams-työkalun käyttöön ilmoittautumisajankohdan umpeuduttua. Lisätietoa toimisto@kotiseutuliitto.fi.

Tästä ilmoittautumiseen

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
12.6.2020
Aika:
10:00 - 12:00
Kotisivu:
www.kotiseutuliitto.fi