Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mestarit & kisällit -koulutus: kohtaaminen ja innostaminen

1.3.2022 klo 17:00 - 19:00

Kuinka kohdata nuoret? Miten innostaa ja sitouttaa nuoria toimintaan? Mitä mahdollisuuksia tuo digitaalisuus? Entä miten kulttuuriperinnöstä tehdään koukuttavaa? Tule kuuntelemaan asiantuntijoiden vinkkejä ylisukupolviseen kohtaamiseen ja kulttuuriperinnön houkuttelevuuden lisäämiseen.

Mestarit & kisällit -koulutus järjestetään etänä ja se on tarkoitettu kaikille Mestarit & kisällit -verkostossa mukana oleville, jokaiselle ylisukupolvista kotiseutu- ja kulttuuriperintötyötä tekevälle, sitä suunnittelevalle tai aiheesta kiinnostuneelle.

Ohjelma ti 1.3. klo 17-19:

Riina Koivisto: Mitä on Mestarit & kisällit -toiminta?

Daniela Orädd: Kokemuksia ja vinkkejä ylisukupolviseen toimintaan.

Andreas Koivisto: Koukuttava kotiseututyö
Minna Ilva: Digitalisoituva kulttuurimme ja itseilmaisun mahdollisuudet 

 

Tilaisuuden alussa Kotiseutuliiton hankekoordinaattori Riina Koivisto kertoo lyhyesti Mestarit & kisällit -hankkeesta. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, yhteisöpedagogi (AMK) Daniela Orädd Kinaporin palvelukeskuksesta kertoo, kuinka nuoret saadaan innostumaan ja sitoutumaan yhteiseen toimintaan. Vantaan kaupunginmuseon arkeologi ja Vantaa-Seuran puheenjohtaja kertoo omassa puheenvuorossaan, kuinka kulttuuriperintöä ja menneisyyttä voidaan esitellä lapsille ja nuorille kiinnostavalla tavalla. Päätöspuheenvuorossa toiminnanjohtaja Minna Ilva Verkestä tulee kertomaan digitaalisuuden mahdollisuuksista nuorisotyössä.

****

Koulutus on osa Kotiseutuliiton ylisukupolvista Mestarit & kisällit -toimintaa. Se on kaikille osallistujille ilmainen. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Teamsissa. Osallistumislinkki:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisätiedot: hankekoordinaattori Riina Koivisto, riina.koivisto@kotiseutuliitto.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1.3.2022
Aika:
17:00 - 19:00
Avainsanat:
,