« All Tapahtumat

Kulttuuriympäristöpäivien Rajaton ja avoin -teeman verkkoavajaiset

4.2. klo 12:30 - 15:00

Kaikilla on oikeus nauttia kulttuuriperinnöstä ja luoda uutta. Rajoja ylittämällä ja kynnyksiä madaltamalla yhä useammalla on mahdollisuus päästä osalliseksi kulttuuriperinnöstä. Euroopan kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2021 teema Rajaton ja avoin kannustaa ylittämään monenlaisia rajoja.

Kulttuuriympäristöpäivät kutsuu kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja saavutettavasta kulttuuriperinnöstä teeman verkkoavajaisiin 4. helmikuuta 2021. Tapahtumassa kuullaan myös esimerkkejä rajoja ylittävistä tapahtumista ja järjestäjien kokemuksia niiden järjestämisestä.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä kulttuuriympäristöpäivien tapahtumien järjestämisestä ja saavutettavuudesta, vastaamme niihin tilaisuuden lopuksi. Lähetä kysymyksesi etukäteen osoitteeseen erp@kotiseutuliitto.fi.

Ilmoittaudu mukaan verkkoavajaisiin viimeistään maanantaina 1.2.2021:

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa. Tapahtuma saatetaan tallentaa.

Lämpimästi tervetuloa kaikki teemasta ja kulttuuriympäristötapahtumien järjestämisestä kiinnostuneet!

Lisätietoja: koordinaattori Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto, erp@kotiseutuliitto.fi, puh. 044 974 1705

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: