Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kainuun kumppanuustyöpaja

9.10.2019 klo 10:30 - 14:30

“LÄKSI AATOS JUOKSEMAHAN, YHTEISTOIMI KANTAMAHAN!”

Tervetuloa pohtimaan toimijoiden välistä yhteistyötä Kotiseutuliiton ja BLITZ -hankkeen kumppanuustyöpajassa

keskiviikkona 9.10.2019 klo 10:30–14:30

Kajaanin ammattikorkeakoululla, rakennus ”Taito 2”

Kainuun liitto ja Kajaanin ammattikorkeakoulu ovat mukana kansainvälisessä BLITZ -hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää kirjallisuusmatkailua hankkeen ”Spotlit” brändin alla.

Pääsemme pian testaamaan KAMK:n kehittämää mobiilisovellusta sekä pohtimaan ideoita ja keinoja ja kirjallisuusmatkailutuotteiden yhteiseksi kehittämiseksi hankkeen alaisessa kehittämisohjelmassa.

Aluksi haluamme kutsua kaikki kiinnostuneet kainuulaiset toimijat pohtimaan erilaisten organisaatioiden välistä yhteistyötä, sen muotoja ja mahdollisuuksia. Työpaja toimii lähtölaukauksena kainuulaisten keskinäisen yhteistyön mallin rakentamiseksi kirjallisuusmatkailun ympärille.

Työpajapäivän fasilitoi Suomen Kotiseutuliitto, joka on työskennellyt jo useamman vuoden ajan yhdistysten ja kuntien kulttuurikumppanuuksien edistämiseksi. Tänä vuonna yhdistykset ja kunnat kulttuurikumppaneina -hanke jalkautuu eri puolille Suomea. Nyt on Kainuun vuoro BLITZ – hankkeen kutsumana.

Työpajassa tarkastellaan hyvän kumppanuuden rakentamista ja elementtejä sekä päästään itse pohtimaan oman taustatahon (kunta, yritys, yhdistys…) vahvuuksia ja kehittämiskohteita. Samalla vahvistetaan verkostoja kulttuurimatkailutoimijoiden kesken.

Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi!

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tarjoamme myös aamukahvit klo 10–10:30 TA2 auditorion edustalla ja lounaan opiskelijaruokalassa klo 11:30–12:30.

Ilmoittautumiset 25.9. mennessä linkin kautta.

Kutsu KSL BLITZ työpajaan 9.10.2019

Tiedot

Päivämäärä:
9.10.2019
Aika:
10:30 - 14:30

Tapahtumapaikka

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 4
Kajaani,
+ Google Map