Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

eMuseo-koulutus Tampereella

12.11. klo 10:00 - 16:00

Paikallismuseonhoitajien koulutuksen yhteydessä Tampereella järjestetään erillinen koulutuspäivä Suomen Kotiseutuliiton eMuseo-mobiiliopastepalvelusta tiistaina 12. marraskuuta. eMuseo-koulutus on ilmainen, mukaan mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta.

eMuseo – koe paikallismuseo mobiilisti

eMuseo-mobiiliopastepalvelun avulla museo-opas on aina käytettävissä. eMuseo-palvelu on oppaan apuna ja museovieraiden käytettävissä heidän omilla älypuhelimillaan ja muilla mobiililaitteillaan myös museon ollessa kiinni. Palvelun avulla museoon voi tutustua etukäteen tai palata tunnelmiin kotisohvalta. Palvelu on helppokäyttöinen ja museot voivat tehdä helposti itse mobiilioppaita museostaan ja sen ympäristöstä.

Kotiseutuliitto järjestää maksuttoman koulutuksen eMuseo-palveluun Tampereella tiistaina 12. marraskuuta yhteistyössä Pirkanmaan maakuntamuseon ja ohjelmiston suunnitelleen Momeon kanssa. Koulutus on avoin kaikille Kotiseutuliiton jäsenille sekä eMuseo-palvelun käyttäjille ja sellaisiksi aikoville.

Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy satojen paikallismuseoiden opastuksista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, joka tuo maamme paikallismuseot kaikkien ulottuville.

Maksuton koulutus 12.11. Tampereella
Kokoustila 2, Museokeskus Vapriikki, os. Alaverstaanraitti 5, 33101 Tampere

klo 10-12 eMuseo-palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan palveluun! Kouluttajat esittelevät eMuseo-palvelua.

klo 12-13 Lounastauko / Omakustanteinen lounas

klo 13-16 Työpaja: Tee ja julkaise oma mobiiliopastus!

 

Iltapäivän työpajassa osallistujat pääsevät luomaan ensimmäisen mobiiliopasteensa. Ota mukaan kannettava tietokone sekä kuvia ja tekstiä oman opastuksen pohjaksi. eMuseo-opas on päivän päätteeksi julkaisuvalmis!

Lue lisää eMuseo-palvelusta: https://kotiseutuliitto.fi/toiminta/hankkeet/emuseo-mobiiliopasteet/

 

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

 

Muistathan ilmoittaa koulutuksen suunnittelijalle, jos joudut perumaan osallistumisen.

Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 2 osallistujaa / museo, mukaan mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Koulutus on avoin kaikille Kotiseutuliiton jäsenille sekä eMuseo-palvelun käyttäjille.

Koulutus on maksuton. eMuseo-palvelun vuosimaksu (sisältää ylläpidon, tuen ja kehityksen):
Kotiseutuliiton jäsenet 80 € + alv. Muut museot 120 € + alv

Tervetuloa mukaan mobiilimaailmaan!

 

Lisätietoja: Suunnittelija Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto, jonina.vaahtolammi@kotiseutuliitto.fi, puh. 09-612 63229

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.11.
Aika:
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Vapriikki, Alaverstaanraitti 5
Tampere, + Google Map