Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avustusklinikka: tukea kulttuurihistoriallisten rakennusten korjaamiseen

7.9.2021 klo 16:00 - 17:30

Vanhan, kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen korjaamiseen on mahdollista hakea valtion avustuksia. Säilyttävään, talon ominaispiirteet huomioivaan korjaamiseen voi hakea avustuksia Museovirastolta ja ELY-keskuksesta. Avustusten hakuajat ovat vuosittain loka-marraskuussa.

Korjausklinikka-hanke ja Lahden Museot / Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo järjestävät yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen kanssa avustusklinikan verkossa tiistaina 7. syyskuuta klo 16–17.30. Klinikalla Lahden Museoiden korjausrakentamisen asiantuntija Anssi Malinen kertoo valtion korjausavustusten ehdoista ja antaa käytännön ohjeita niiden hakemiseen. Alueidenkäytön asiantuntija Hannele Kuitunen Hämeen ELY-keskuksesta pitää tietoiskun rakennusperinnön hoitoavustuksista.

Kuulet klinikalla myös LAB-ammattikorkeakoulun ja Suomen Kotiseutuliiton Korjausklinikka-hankkeesta, joka tarjoaa tietoa ja neuvoja kestävään korjaamiseen.

Voit lähettää avustuksia koskevia kysymyksiä klinikalle etukäteen, vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa. Lähetä kysymykset etukäteen Lahden Museoiden tutkijalle Reetta Nousiaiselle, reetta.nousiainen@lahti.fi

Tilaisuus toteutetaan Zoom-alustalla. Osallistu verkkotapahtumaan tästä linkistä: https://lut.zoom.us/j/64172417755

Tervetuloa kuulemaan lisää avustuksista ja niiden hakemisesta!

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.2021
Aika:
16:00 - 17:30
Avainsanat:
, ,

Järjestäjä

Korjausklinikka-hanke

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma