Nyt justii sie viel pääset Kotiseutupäivil vähä halvemal!

24.5.2018 Uutinen
Lappeenranta, Valtakunnalliset kotiseutupäivät 2018, Saimaa
Lappeenrannan satama.

Valtakunnalliset kotiseutupäivät Lappeenrannassa ja Etelä-karjalassa 9.–12.8.2018

Kesäkuussa retki-ilmoittautuminen avautuu kaikille – nyt vielä monilla retkillä tilaa

Ilmoittautuminen: bit.ly/kotiseutupäivät2018

Nyt kannattaa viimeistään ilmoittautua Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan valtakunnallisille kotiseutupäiville. Kuun loppuun saakka pakettien hinnat ovat selvästi edullisemmat. Tai kuten eteläkarjalainen sen sanoisi: “Nyt justii sie viel pääset Kotiseutupäivil vähä halvemal, mut ehä se hinta sit myöheminkää päätä huimaa!”

Kokonaispaketin saa nyt 90 eurolla ja kesäkuun alusta heinäkuun loppuun 110 eurolla. Osapaketin hinta on nyt 60 euroa ja 75 euroa myöhemmin. Lisäksi monet retket myydään nopeasti loppuun, kun ilmoittautuminen avataan kaikelle kansalle kesäkuun alussa.

Saimaan kanavaristeily on lähes loppuunmyyty ja sotahistorian retkeä suunnittelevienkin kannattaa kiirehtiä. Särää ja kotiseutumuseoita -retkeen on ollut myös paljon kiinnostusta. Päivien tapahtumakoordinaattori Pia Haakana uskoo, että kaikki retket myydään nopeasti loppuun, kun paikalliset pääsevät tekemään niille varauksia.

 

Arvi Lind mukana alusta loppuun

Päivien suojelija, Lappeenrannan Lauritsalasta kotoisin oleva Arvi Lind kertoo olevansa päivillä mukana alusta loppuun.

”Lauritsala on minulle rakas. Aina sanan Lauritsala kuullessani syntyy mielikuva turvallisuudesta, lämmöstä ja ystävällisyydestä. Olenhan saanut viettää siellä onnellisen ja turvallisen lapsuuden”, Lind kirjoittaa kotiseutupäivien käsiohjelmassa.

Tutustu päivien ohjelmaan osoitteessa:
www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Tapahtumat/Valtakunnalliset-Kotiseutupaivat-Lappeenrannassa-2018