Mestarit & kisällit -Pop-upit tulevat!

8.5.2019 Uutinen

Kuinka elävöittää omia kotikulmia? Miten tutkia kotiseutua yhdessä eri-ikäisten voimin? Mestarit & kisällit -hanke tuo Pop-up pajansa kyläjuhliin, kaupunginosakarnevaaleille ja muihin tapahtumiin – teillekin?

Mestarit & kisällit -hankekoordinaattori kiertää kesällä keräämässä ideoita eri-ikäisten yhteiselle kotiseututekemiselle. Yhteistaiteen-, askartelun- ja selfieidentäyteiset Pop-up -työpajat innostavat miettimään, mitä omilla kotikulmilla voisi tehdä yhdessä.

Tapahtumanjärjestäjän toivotaan varmistavan paikan päälle pöytätilaa – kaikki muu materiaali tulee hankkeen puolesta. Pajat on mahdollista järjestää non-stop -periaatteella tai tietyn ryhmän kanssa 30–45 minuutin kestoiseksi ohjelmaksi.

Pop-up -pajassa syntyneet ideat jäävät tapahtumanjärjestäjän käyttöön ja niitä voi myöhemmin hyödyntää esimerkiksi oman Mestarit & kisällit -toiminnan suunnittelussa.

Laita sähköpostia tai soita ja kutsu hanke kylään!

Maria Talvitie, Mestarit & kisällit -hankkeen koordinaattori
puh. 045 162 8440
maria.talvitie@kotiseutuliitto.fi

Psst. Pop-up -meininkiä tulossa myös Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä Tuusulassa lauantaina ja sunnuntaina 10. ja 11.8.2019 Kotiseutumarkkinoilla ja Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaaleilla!

Kuva: Maria Talvitie