Kulttuuriympäristöpäivien kahvipausseilta tukea tapahtumien järjestämiseen

15.4.2024 Uutinen

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjille on tarjolla tukea ja vinkkejä kevään kahvipausseilla. Etänä järjestettävillä kahvipausseilla kerrotaan vuoden teemasta Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot, jaetaan tapahtumaideoita sekä puhutaan viestinnästä.

Kahvipaussit järjestetään etänä Microsoft Teamsissa. Tilaisuudet on tarkoitettu sekä uusille että kokeneille tapahtumajärjestäjille, niin museoammattilaisille kuin yhteisöille. Kahvipausseille ilmoittaudutaan ennakkoon ja osallistumislinkki lähetetään ennen tilaisuutta.

Vinkkejä tapahtumiin ja viestintään

Huhtikuun kahvipaussilla kerrotaan tämän vuoden teemasta ja erilaisista tapahtumaideoista. Kerromme myös tarjolla olevista, Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tarjoamista maksuttomista materiaaleista. Kahvipaussi järjestetään tiistaina 23. huhtikuuta klo 15. Ilmoittaudu ennakkoon linkistä:

Toukokuun kahvipaussilla keskiviikkona 29. toukokuuta klo 15 annamme vinkkejä tapahtuman viestintään ja markkinointiin. Ilmoittaudu ennakkoon linkistä:

Kaikki ovat tervetulleita mukaan

Euroopan kulttuuriympäristöpäivät on Euroopan suurin tapahtumakokonaisuus, jonka tarkoitus on tuoda esille kulttuuriympäristöä ja kulttuuriperintöä tapahtumilla ja erilaisilla kampanjoilla. Tämän vuoden teemalla Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot nostetaan esille monenlaisia kohteita reittien varsilta, kuljetaan väyliä pitkin eri tavoin ja tuodaan näkyväksi verkostoja ja niiden työtä kulttuuriperinnön parissa.

Kulttuuriympäristöpäiviä vietetään koko syyskuu, mutta tapahtumia voi järjestää myös pitkin vuotta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, niin osallistumaan kuin järjestämään tapahtumia!

Lue lisää kulttuuriympäristöpäivistä: https://kotiseutuliitto.fi/kulttuuriymparistopaivat/

Ilmoita tapahtumasi mukaan kalenterissa: https://kotiseutuliitto.fi/tapahtumat/community/add