Kulttuurireittiseminaari Hämeen linnassa syksyllä

7.6.2023 Uutinen
vettä ja taustalla linna. Oikealla oksia ja lehtiä
Kuva: Topi Leikas 2017, Museovirasto

Kehitätkö Suomen virallisia matkailuteitä tai muita useita kohteita ja yrityksiä yhdistäviä kulttuuri- ja matkailureittejä? Haluatko jakaa kokemuksia ja tutustua muihin samanlaista työtä tekeviin kollegoihin?

Hämeen linnassa järjestetään Suomessa toimivien kulttuuri- ja matkailureittien tapaaminen keskiviikkona 4. lokakuuta kello 9.30–16. Tapaamisen tavoitteena on tuoda samankaltaista kulttuurimatkailun kehittämistyötä tekevät ihmiset yhteen ja luoda pohjaa yhteistyön kehittämiselle jatkossa. Keskitymme tilaisuudessa kotimaan matkailun kehittämiseen.

Päivän ohjelmassa kuullaan muun muassa Hämeen Härkätien kehittämisestä ja onnistumisista sekä tutustutaan kulttuuri- ja matkailureittitoiminnan rahoitusvinkkeihin ja kulttuurimatkailukohteiden mobiiliopaspalveluun eMuseoon. Lisäksi kuullaan esitykset Euroopan kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2024 teemasta Reitit, risteykset, väylät ja verkostot sekä Kuninkaantien hyödyntämisestä Vantaalla. Seminaaripäivän päättävät kierros Hämeen linnassa ja työpajatyöskentely.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti Suomen virallisten matkailuteiden sekä kulttuurireittien toimijoille ja kehittäjille sekä niiden sidosryhmiin kuuluville.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seminaariin: Virallisten matkailuteiden ja Suomessa toimivien kulttuuri- ja matkailureittien tapaaminen (eventilla.com)

Tapaamisen järjestävät Museovirasto, Suomen Kotiseutuliitto ja ympäristöministeriö.
Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.