Ilmoittautuminen retkiin ja opastuksiin

Ilmoittaudu retkiin ja opastuksiin tästä.

Kotiseutupäivien aikana on mahdollista osallistua mielenkiintoisille retkille ja kierroksille. Osaan näistä vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, sillä osallistujamäärä on rajattu. Osa retkistä ja kierroksista on myös maksullisia. Jos suurin mahdollinen osallistujamäärä on tullut täyteen, et voi valita ko. retkeä tai kierrosta ilmoittautumislomakkeelta. Maksulliset retket ja kierrokset on merkitty ohjelmaan M-tunnuksella ja osallistujapassiin sisältyvä ohjelma P-tunnuksella. 

Jokaisesta osallistujasta täytetään oma ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Maksullisten retkien ja kierrosten ilmoittautumisista lähetämme sähköposti- tai verkkolaskun ilmoittautumisen jälkeen. Asiakaspalvelumme lomailee 24.6.–28.7., joten tänä aikana tehdyistä ilmoittautumisista lasku lähetetään vasta elokuun alussa.

Emme palauta maksettuja ilmoittautumismaksuja. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti.

Katso kotiseutupäivien koko kattava ohjelmatarjonta: Vantaan kotiseutupäivien ohjelma

Retkille ja kierroksille voit ilmoittautua 18.8. saakka.

Ilmoittaudu retkiin ja opastuksiin tästä.

Infopiste

Infopiste sijaitsee Vantaan kaupungintalon ala-aulassa, aivan Tikkurilan keskustassa (Asematie 7). Infopisteestä voi noutaa osallistujapassin, pääsylippuja tapahtumiin ja HSL:n lipun. Lisäksi infopisteestä saa neuvontaa vantaalaisista retkikohteista ja opastuksista, museoista tai muista mieltä askarruttavista asioista. Infopiste on avoinna pe klo 10-16 ja la 9-14. Tervetuloa!