Kevään kahvipausseilta tukea tapahtumajärjestäjille

1.3.2023 Uutinen

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjiä tuetaan etäkahvipausseilla. Teemoitetuilla kahvipausseilla kerrotaan Elävän perinnön teemavuodesta ja tapahtumamateriaaleista, jaetaan tapahtumaideoita ja vinkkejä viestintään sekä kestävän tapahtuman järjestämiseen.

Kaikki kahvipaussit järjestetään etänä Microsoft Teamsissa. Tilaisuudet on tarkoitettu sekä uusille että jo kokeneille tapahtumajärjestäjille, ihan kaikille Euroopan kulttuuriympäristöpäivistä kiinnostuneille. Tilaisuudet voidaan tallentaa. Kahvipausseille tulee ilmoittautua ennakkoon ja osallistumislinkki lähetetään ennen tilaisuutta.

Vaihtuvat teemat

Maaliskuun kahvipaussilla kuulet, kuinka pääset mukaan Euroopan suurimpaan tapahtumakokonaisuuteen ja mitä tarkoittaa elävän perinnön vuositeema. Jaamme myös tapahtumavinkkejä!

Tilaisuus järjestetään perjantaina 17. maaliskuuta kello 9.00. Ilmoittaudu mukaan oheisella linkillä https://www.lyyti.in/EHDmaalis2023

Huhtikuun kahvipaussilla kerromme tarjolla olevista, maksuttomista tapahtuman viestintämateriaaleista. Tule kuulemaan, kuinka voit tehostaa tapahtumasi viestintää!

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 19. huhtikuuta klo 15.00. Ilmoittaudu ennakkoon oheisesta linkistä https://www.lyyti.in/EHDhuhti2023

Toukokuun kahvipaussilla keskiviikkona 17. toukokuuta klo 9.00 kerromme, kuinka toteuttaa tapahtuma kestävästi. Tervetuloa kuulemaan vinkkejä kestävän tapahtuman järjestämiseksi!

Ilmoittaudu mukaan linkillä https://www.lyyti.in/EHD_touko_2023

Toukokuun toisella kahvipaussilla tiistaina 23.5. kello 14 kerrotaan tulevan vuoden 2024 teemasta Reitit, yhteydet ja verkostot. Ilmoittaudu mukaan saadaksesi osallistumislinkin https://www.lyyti.fi/reg/EHDtouko2023.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan

Euroopan kulttuuriympäristöpäivät on Euroopan suurin tapahtumakokonaisuus, jonka tarkoitus on tuoda esiin kulttuurimaisemia ja tehdä näkyväksi kulttuuriperintöä. Tänä vuonna teemana on elävä eli aineeton, sukupolvelta toiselle siirtyvä kulttuuriperintö.

Kulttuuriympäristöpäiviä vietetään 4.–10. syyskuuta, mutta tapahtumia voi järjestää myös pitkin vuotta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Lue lisää kulttuuriympäristöpäivistä https://kotiseutuliitto.fi/kulttuuriymparistopaivat/

Ilmoita tapahtumasi uuteen kalenteriimme https://kotiseutuliitto.fi/tapahtumat/community/add