Euroopan kulttuuriympäristöpäivien etäkahvipausseilla tietoa kestävän tapahtuman järjestämisestä

28.3.2022 Uutinen

Tule mukaan kymmenien tuhansien tapahtumien ja miljoonien osallistujien Euroopan kulttuuriympäristöpäivät -kokonaisuuteen! Vuonna 2022 kulttuuriympäristöpäiviä juhlitaan teemalla Kestävä perintö.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjiä tuetaan mm. teemoitetuilla etäkahvipausseilla. Huhtikuun kahveilla kerromme kestävän tapahtuman järjestämisestä ja toukokuun kahvipaussilla paneudumme viestintään sekä tarjolla oleviin maksuttomiin tapahtumamateriaaleihin.

Tilaisuudet soveltuvat niin uusille kuin kokeneillekin tapahtumajärjestäjille. Kahvipaussit järjestetään Teams-alustalla ja tilaisuuksiin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Kevään kahvipaussit:

* Keskiviikko 27.4. klo 9–10 (kestävä tapahtuma), ilmoittaudu täällä: https://www.lyyti.in/EHD_huhti_2022

* Tiistai 17.5. klo 9–10 (viestintä ja materiaalit), ilmoittaudu täällä: https://www.lyyti.in/EHD_touko_2022

Kahvipaussien aluksi esitellään lyhyesti Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä ja tämän vuoden teemaa. Alustuksen jälkeen paneudutaan ilmoitettuun aiheeseen. Lopuksi on varattu aikaa kysymyksille sekä keskustelulle. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa!

Vinkkejä kestävän tapahtuman järjestämiseen: https://www.kulttuuriymparistomme.fi/fi-FI/Euroopan_kulttuuriymparistopaivat/Vuositeemat/Kestava_perinto_2022

Ilmoita tapahtumasi osaksi Euroopan kulttuuriympäristöpäivien kokonaisuutta: https://www.kulttuuriymparistomme.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Tapahtumat/Ehdota_uutta_tapahtumaa

Lisätietoa antaa Kotiseutuliitossa hankekoordinaattori Riina Koivisto, riina.koivisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. 044 9834 555.