Poikkeusajan kunniakirja

0,00 10,00 

Poista
Osasto:

Haluatteko kiittää poikkeusaikana alueen vapaaehtoistyön tekijöitä, kotiseudun kirjastoa tai koulua? Viranomaisia, yhteistyötahoja, kauppiasta tai oman yhdistyksenne väkeä?

Teetimme jäsenillemme poikkeusaikaan liittyvän kyselyn. Kyselyn vastausten pohjalta tuotimme teille mahdollisuuden kiittää etenkin poikkeusaikana ahkeroineita toimijoitanne!

Kunniakirjan tarkoituksena on antaa tunnustusta poikkeusajan ponnisteluista, kannustaa ja luoda positiivista ilmapiiriä toimijoiden keskuudessa.

Kunniakirjaa on mahdollisuus tilata maksuttomasti sähköpostin liitteenä (pdf).

Mikäli haluatte, että Suomen Kotiseutuliitto tulostaa tekstin nelivärisenä laadukkaalle kartongille ja postittaa sen toivomaanne osoitteeseen, veloitamme tästä 10 euroa (sis. käsittely- ja materiaalikulut) hintaan lisätään toimituskulut (5 euroa).

Toimitamme kunniakirjoja 1-2 kertaa kuussa. Ilmoitathan, jos tilauksellasi on kiire.

Kunniakirjaan tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Nimi (kenelle/mille taholle myönnetään)
  • Päivämäärä ja paikkakunta
  • Myöntäjätaho

Vakioteksti on ”kiitoksena ja kannustuksena kotiseudun hyväksi tehdystä työstä vuoden 2020 poikkeusaikana”.

Kunniakirjan hinta
0 euroa (PDF-tiedostona)
TAI 10 e / kpl, jos haluatte, että Suomen Kotiseutuliitto tulostaa tekstin nelivärisenä laadukkaalle kartongille ja postittaa sen toivomaanne osoitteeseen (toimituskulut lisätään hintaan).

Huom! Poikkeusajan kunniakirja on Kotiseutuliiton jäsenpalvelu, ja vain Kotiseutuliiton jäsenten tilattavissa. Toimitamme kunniakirjoja 1-2 kertaa kuussa. Ilmoitathan, jos tilauksellasi on kiire.

 

Lisätiedot

Valitse hintaryhmä

Hinta 10 kpl tai enemmän, Hinta PDF-tiedostona, Hinta tulostettuna