eMuseo-mobiilisovellus

eMuseo-palvelu nostaa pienemmätkin kotiseutumuseot esiin ja kaikki Suomen paikallismuseot halutaan mukaan.

Osasto:

eMuseo-palvelun avulla museo-opas on aina käytettävissä – oli museo auki tai kiinni. eMuseo-palvelu nostaa pienemmätkin kotiseutumuseot esiin ja kaikki Suomen paikallismuseot halutaan mukaan.

Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy satojen paikallismuseoiden opastuksista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, joka tuo maamme paikallismuseot kaikkien ulottuville. Valmiita oppaita voi käyttää puhelimella ja tabletilla tai halutessaan myös tietokoneella.

Museot voivat tehdä helposti itse mobiilioppaita museostaan ja sen ympäristöstä. Oppaisiin voi liittää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita. Työhön tarjotaan koulutusta. Mobiilioppaiden ulkoasun voi muokata museon omaa ilmettä vastaavaksi. Kaikkea sisältöä voi päivittää ja kehittää milloin tahansa.

Miten pääsen mukaan?

Tilaa eMuseo tällä lomakkeella. Seuraa tulevia koulutuksia Kotiseutuliiton tapahtumakalenterista tai kysy räätälöityä koulutusta Kotiseutuliiton toimistosta.

Hinnat

Palvelusta maksetaan vuosimaksua, jolla museo saa käyttöoikeuden ohjelmistoihin, mahdollisuuden tehdä rajattomasti omia oppaita, sekä käytön opastuksen ja tuen.

  • Kotiseutuliiton jäsenet 80 € + alv. / vuosi
  • Muut paikallismuseot 120 € + alv. / vuosi

Lisätietoja

 

—–