Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taide – Tila – Arkkitehtuuri – Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun 30-vuotisjuhlanäyttely

27.1. klo 08:00 - 23.4. klo 23:00

Vapaa pääsy - 10€

Löytämisen riemua, iloa, näkemistä, tekemistä ja kokemista tulvillaan oleva näyttely koostuu kolmesta osasta. Lastun arkkitehtuurin taiteen perusopetuksen ryhmät opettajineen ovat tutkineet Antti Halosen (1870-1945) ympäristöä kuvaavia maalauksia. Näistä maalauksista ovat valikoituneet ryhmiä kiinnostavat teokset, joita he ovat tulkinneet ja tutkineet sekä työstäneet omat versionsa, jotka innostavat näyttelyvieraita tarkkailemaan taidetta, tilaa ja arkkitehtuuria eri näkökulmista ja eri aistein.

Tuoreiden teosten rinnalle näyttelyssä on esillä Lastun toimintaa esittelevä video sekä otos teoksia vuosien varrelta aina 1990-luvulta tähän päivään. Työt ovat eri ikäisten erilaisin materiaalein, tekniikoin ja teemoin tekemiä tutkielmia arkkitehtuurista ja arkiympäristöstä.

Näyttelyn toiminnallisessa osuudessa näyttelyvieraat pääsevät rakentamaan ja tutkimaan arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön muotoja ja rakenteita. Voi rakentaa taloja, kyliä ja kaupunkeja, suunnitella pohjapiirroksia, korttelikarttoja tai asemakaavoja, pohtia ympäristösanastoa tai lukea arkkitehtuurikasvatusaiheista kirjallisuutta.

Näyttelyvierailu on maksullinen, 10 euroa aikuiset  8 euroa opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varus- ja siviilipalveluksessa olevat  Ilmaiseksi alle 18-vuotiaat, henkilökohtaiset avustajat avustettavan seurassa

Tiedot

Alkaa:
27.1. klo 08:00
Loppuu:
23.4. klo 23:00
Hinta:
Vapaa pääsy - 10€
Avainsanat:
,
Kotisivu:
www.lastu.fi

Muut

Linkki
https://www.lastu.fi
Tapahtuma sosiaalisessa mediassa
https://www.facebook.com/lastenkulttuurikeskuslastu/

Tapahtumapaikka

Taidemuseo Eemil
Suistamontie 3
Lapinlahti, 73100
+ Google Map
Puhelin:
0401872678
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto