Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien Elävä perintö 2023 avaustilaisuus

8.2. klo 14:30 - 16:00

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä juhlistetaan vuonna 2023 teemalla Elävä perintö. Vuosi käynnistetään avajaistilaisuudella keskiviikkona 8. helmikuuta kello 14.30-16. Avajaiset järjestetään Teamsissa.

Tilaisuudessa teemavuoden avauspuheen pitää tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen. Asiantuntijat Leena Marsio Museovirastosta, Reetta Karhunkorva Suomen Metsämuseo Lustosta ja Kikka Jelisejeff Taitoliitosta johdattelevat kuulijat syvemmälle elävään perintöön. Kulttuuriympäristöpäivien koordinaattorit puolestaan innostavat kaikki mukaan elävän perinnön teemavuoteen käytännön vinkein. Luvassa myös valloittavan Puhti Duon performanssi.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Europan kulttuuriympäristöpäivien teemavuosi nostaa valokeilaan taidot, tavat ja tarinat, jotka siirtyvät ihmiseltä ja sukupolvelta toiselle. Vuonna 2023 juhlistetaan 20-vuotiasta Unescon yleissopimusta aineettoman kulttuuriperinnön suojelemisesta. Suomen ratifioinnista osaksi sopimusta on kulunut 10 vuotta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille elävästä perinnöstä ja kulttuuriympäristöpäivistä kiinnostuneille, uusille ja vanhoille tapahtumajärjestäjille. Lämpimästi tervetuloa avajaisiin!

Tiedot

Päivämäärä:
8.2.
Aika:
14:30 - 16:00
Avainsanat:
,
Kotisivu:
www.kotiseutuliitto.fi/tapahtumat

Järjestäjä

Kotiseutuliitto

Muut

Virtuaalinen tapahtuma?
Kyllä
Ennakkoilmoittautuminen?
Kyllä
Linkki
https://www.lyyti.in/EHD2023avaus

Tapahtumapaikka

etänä: Microsoft Teams