Uusimaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous Helsingissä

28.2.2017 16:00 - 17:30

Paikka: Kansallismuseon auditorio, Mannerheimintie 34, HELSINKI

Aika: 28.2.2017 klo 16.15–17.30 ja keskustelutilaisuus klo 18.00-20.00

Uudenmaan maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tilaisuuden jälkeen samassa paikassa Mitä kotiseutu merkitsee? -keskustelutilaisuus. Tervetuloa!

Kokous on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Ohjelma klo 16.15-17.30:

• Kotiseutuliiton ajankohtaiskatsaus
  • järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto
  • Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon
  • Maakunnan kuulumisia
  • kulttuuriasiantuntija Tarja Haili, Uudenmaan liitto
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia, keskustelua
  • klo 17.30 alkaa kahvitarjoilu

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 11.8.2017 Jyväskylässä.

Tänä vuonna erovuorossa on läntisen ja keskisen Uudenmaan edustajana kolme kautta toiminut Risto Piekka. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta. Näin ollen on edessä uuden valtuustoehdokkaan valitseminen – tule käyttämään jäsenen äänioikeutta!

Huomioittehan, että Helkan ja Ekylin jäsenillä ei ole tässä kokouksessa äänioikeutta, mutta puhe- ja läsnäolo-oikeus on. Helkan ja Ekylin omat valtuustoehdokkaat valitaan toisella menettelyllä, niistä voitte tiedustella lisää pirjo.tulikukka @helka.fi ja kristel.nyberg @ekyl.fi.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tilaisuuteen ilmoittautuneet pääsevät koko päivän ajan ilmaiseksi Kansallismuseoon!

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.