Mitä kotiseutu merkitsee? -keskustelutilaisuus Helsingissä

Päivämäärä:
28.2.2017 18:00 - 20:00

Paikka: Suomen Kansallismuseon auditorio, Mannerheimintie 34, HELSINKI

Keskustelutilaisuudessa selvitetään kotiseudun ja kotiseutujen merkitystä erilaisille ihmisille erilaisissa tilanteissa. Lyhyitä alustuksia ja runsaasti yhteistä keskustelua Kansallismuseon auditoriossa.

Tilaisuus on kaikille avoin.
Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus sekä striimataan että taltioidaan. Suora lähetys näkyy 28.2. klo 18.00 alkaen osoitteessa http://live.kansallismuseo.fi/?live=kotiseutu2017.

Keskusteluun voi osallistua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #kotiseutu2017. Voit myös vastata kyselyyn, mitä kotiseutu sinulle merkitsee: www.kotiseutuliitto.fi/kotiseutu2017

>> Tapahtumasivu Facebookissa

Tilaisuus on osa Suomen Kotiseutuliiton Suomi 100 -juhlavuoden Rakkaudesta kotiseutuun -ohjelmakokonaisuutta. Lue lisää, miten juhlistamme satavuotiasta Suomea, sen kotiseutuja ja seurantaloja – yhdessä teidän kanssanne: www.kotiseutuliitto.fi/toiminta/suomi-100

Klo 16.15-17.30 Kansallismuseon auditoriossa järjestetään myös Uudenmaan kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous. Tervetuloa mukaan!

< Takaisin tapahtumakalenteriin