Luonnon kasvot – Lauluja satavuotiaalle Suomelle

Päivämäärä:
28.11.2017 19:00 - 20:30

Paikka: Sellosali, Soittoniekanaukio 1A, ESPOO

Koloratuurisopraano Anu Komsi ja pianisti Pia Värri tuovat Sellosalin lavalle soivan kuvan suomalaisesta mielenmaisemasta. Konsertin nimikappaleen on Komsille ja Värrille Pentti Saarikosken tekstiin säveltänyt Kaija Saariaho, ja laulu esitetään nyt ensi kertaa pääkaupunkiseudulla.

Ohjelmassa on myös kolmen aivan uuden Saarikosken runoihin tehdyn sävellyksen kantaesitykset. Uudet laulut ovat säveltäneet Saariaho sekä Kimmo Hakola ja Heta Aho. Konsertissa kuullaan lisäksi Hannikaista, Merikantoa ja Fordellia. Tuulahduksen muilta mailta tuovat Messiaenin, Rahmaninovin ja Prokofjevin sävelet.

Konsertin järjestää Espoon Kaupunginosayhdistysten Liitto ry eli EKYL. Konsertin tuotto lahjoitetaan Espoon Seudun Kulttuurisäätiölle ja Kotiseutuliiton Kotiseudulle-keräykseen.

Liput 30 € / 22 € Lippupisteestä.

>> Luonnon kasvot -konsertti Facebookissa

< Takaisin tapahtumakalenteriin